Δρόμος Yousha No.129, Yanling, Ανατολής-Δύσης περιοχή λιμνών, Wuhan, 430041, Hubei, Κίνα
Αρχική Σελίδα

Wuhan Xinhengyue Industry And Trade Co., Ltd. Γύρος εργοστασίων

καλής ποιότητας Διπλοτειχισμένα φλυτζάνια εγγράφου για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Διπλοτειχισμένα φλυτζάνια εγγράφου για τις πωλήσεις
Τα προϊόντα ευχαριστιών Vikcy.The είναι έπαρχος. Είμαστε ευχαριστημένοι από την ποιότητα φλυτζανιών. Όταν υπάρχει νέα διαταγή, θα διατάζαμε ακόμα από σας.

—— Δαβίδ Wild

Λάβαμε τα προϊόντα. Ευχαριστίες! Η εκτύπωση φλυτζανιών είναι πολύ συμπαθητική. Ευχαριστίες για την καλή βοήθειά σας.

—— Grace Beck

Ευχαριστεί το φίλο μου. Είμαστε ευτυχείς που βρήκαμε έναν τέτοιο συμπαθητικό προμηθευτή. Τα προϊόντα είναι τέλεια. Θα διατάζαμε πάλι σύντομα.

—— Felicia

Αγαπώ την εκτύπωση. Εκτός αυτού, τα φλυτζάνια δεν είναι καμία διαρροή, καμία μυρωδιά. Πολύ καλός. Ευχαριστίες.

—— Chow της Danae

Ευχαριστίες για το ταχυδρομείο. Τα φλυτζάνια είναι πολύ καλά. Πολύ συμπαθητικός.

—— Robert Merolla

Είμαι Online Chat Now
1 2 3 4 5 6 7
Ακατέργαστη περιοχή εγγράφου Χωρίς σκόνη εργαστήριο μηχανή Flexo 9 χρωμάτων qc Εξεταστική περιοχή διαρροής Συσκευασία και αποθήκευση Ναυτιλία
Ακατέργαστη περιοχή εγγράφου
Χωρίς σκόνη εργαστήριο
μηχανή Flexo 9 χρωμάτων
qc
Εξεταστική περιοχή διαρροής
Συσκευασία και αποθήκευση
Ναυτιλία

Ακατέργαστη περιοχή εγγράφου

Όλα τα προϊόντα μας γίνονται από τον ξύλινο πολτό, έχουμε την καθαρή, ξηρά αποθήκη εμπορευμάτων. Και υπάρχουν πληροφορίες καταδίωξης για κάθε ρόλο για να επισημάνουν πίσω εύκολα.

Χωρίς σκόνη εργαστήριο

Υπάρχουν 2 που τελειώνουν - εργαστήρια προϊόντων. Και αυτός είναι του νέος, το χωρίς σκόνη εργαστήριο.

μηχανή Flexo 9 χρωμάτων

Αυτό είναι η νέα μηχανή μας που αγοράζεται περίπου 4 έτη τώρα. Ακριβής χρωματικής προσαρμογής. Μελάνι αποταμίευσης. Έλεγχος χρώματος οθόνης. Μοναδικός στο έγγραφό μας κοιλαίνει τη βιομηχανία.

qc

Αυτό είναι QC μας ελέγχοντας ότι τα προϊόντα από κάθε κιβώτιο για να βεβαιώσουν τα προϊόντα που γίνονται είναι έξοχα κατάλληλα!

Εξεταστική περιοχή διαρροής

Εξετάσαμε τα φλυτζάνια μας με το νερό κάθε 2 ώρες. Και όλα τα φλυτζάνια δοκιμασμένα θα είναι έριξαν μακριά. Το ποσοστό διαρροής είναι κάτω από 0,1%.

Συσκευασία και αποθήκευση

Όλα τα εξωτερικά χαρτοκιβώτιά μας είναι 2 στρώματα εξάγουν το τυποποιημένο κιβώτιο εγγράφου. Και όλα τα προϊόντα εξαγωγής θα είναι στο δίσκο σιδήρου για να προστατεύσουν τα προϊόντα και για να φορτωθούν εύκολα στο εμπορευματοκιβώτιο.

Ναυτιλία

Οι επαγγελματίες αποθηκών εμπορευμάτων μας δοκιμάζουν πάντα το καλύτερό τους που βάζει ως περισσότερα προϊόντα στο εμπορευματοκιβώτιο όπως πιθανό. Και θεωρώντας επίσης για να μην βλαφθούν τα προϊόντα.

 • Γραμμή Παραγωγής

  Ένα ημιτελές εργαστήριο και το δύο τελειωμένο εργαστήριο με περισσότερο από 100pcs του φλυτζανιού που διαμορφώνει τις μηχανές, 1pc της μηχανής τυπωμένων υλών flexo 6 χρώματος, 1pc 9 χρωματίζουν την αυτόματη βασισμένη στο νερό μηχανή τυπωμένων υλών flexo, 2pcs της μηχανής επιστρώματος μεγάλου PE, 4pcs της αυτόματης τεμαχίζοντας μηχανής.

   

  Τα διάφορα μεγέθη και τα σχέδια για το σας επιλέγουν!

   

   

   

   

  Wuhan Xinhengyue Industry And Trade Co., Ltd.Wuhan Xinhengyue Industry And Trade Co., Ltd.

 • OEM / ODM

  Τι είναι cOem;

   

  Το OEMs είναι επιχειρήσεις που κατασκευάζουν τα προϊόντα βασισμένα στο σχέδιο προϊόντων και τις προδιαγραφές που παρέχονται από τον πελάτη τους. Ο πελάτης κάνει όλη την έρευνα αγοράς, Ε&Α και αναπτύσσει το προϊόν του. Αλλά δεν έχει την ικανότητα κατασκευής να εκπληρώσει τη ζήτηση στην αγορά εγκαίρως, ειδικά εάν η αγορά της διαδίδεται σε όλη την υδρόγειο. Έτσι γυρίζει σε έναν cOem για να κάνει την κατασκευή εξ ονόματός του. Παραδείγματος χάριν η Apple ξοδεύει τα εκατομμύρια των δολαρίων στην Ε&Α και το σχέδιο και δημιουργεί τη γραμμή προϊόντων της, αλλά παίρνει τα προϊόντα κατασκευασμένα από Foxconn. Σε αυτήν την περίπτωση Foxconn είναι cOem (πραγματικά, προμηθευτής παγκόσμιου μεγαλύτερος cOem). Το Foxconn δεν ελέγχει το σχέδιο προϊόντων ή είναι specs. Τους κατασκευάζουν ακριβώς βασισμένους στις λεπτομέρειες που παρέχονται από τη Apple.

   

  Τι είναι ODM;

   

  Οι εξωτερικές διάμετροι αρσενηκού σπειρώματος ή οι αρχικοί κατασκευαστές σχεδίου είναι επιχειρήσεις που δημιουργούν τα σχέδια και τις προδιαγραφές νέων προϊόντων βασισμένα στη σύνοψη ιδέας προϊόντων που παρέχεται από τον πελάτη. Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι εξωτερικές διάμετροι αρσενηκού σπειρώματος κατασκευάζουν επίσης το προϊόν που σχεδιάζουν και οι πελάτες τους παίρνουν τα προϊόντα μαρκαρισμένα στο όνομά τους και το πωλούν αυτοί στην αγορά. Πέστε μια επιχείρηση έχει μια μεγάλη ιδέα για ένα «έξυπνο ρολόι» που όχι μόνο παρουσιάζει χρόνο αλλά και ενεργεί καθώς μια υγεία app που μετρά την καρδιά κτύπησε, κυκλοφορία αίματος, κ.λπ. Η επιχείρηση έχει κάνει την έρευνά της και ξέρει ότι μπορεί να εμπορευτεί ένα τέτοιο προϊόν. Αλλά δεν ξέρουν πραγματικά πώς να το σχεδιάσουν ή να έχουν την ικανότητα κατασκευής να το κατασκευάσουν. Έτσι γυρίζουν σε έναν ODM που σχεδιάζει το πραγματικό προϊόν και το κατασκευάζει, που πωλείται τελικά από τον πελάτη. Οι εξωτερικές διάμετροι αρσενηκού σπειρώματος παρέχουν γενικά τις μεταφερμένες υπηρεσίες ανάπτυξης προϊόντος, τις κατασκευαστικές υπηρεσίες προϊόντων, τις πλήρεις υπηρεσίες κύκλων ζωής προϊόντων, βασισμένες στο κ.λπ. μόνοι τους ικανότητες.

   

  Και OEMs και οι εξωτερικές διάμετροι αρσενηκού σπειρώματος δεν περιορίζονται στον τομέα της τεχνολογίας, καταναλωτικών ηλεκτρονικά ή εφαρμοσμένης μηχανικής, αν και είναι πιό κοινοί σε αυτούς τους τομείς επειδή τα προϊόντα σε αυτούς τους τομείς είναι περισσότερο σχέδιο εντατικό. Είναι επίσης παρόντες σε άλλες βιομηχανίες όπως τη μόδα, τα υποδήματα, τον προσωπικό καλλωπισμό, κ.λπ.

   

  Κάποιος πρέπει πάντα να ασκήσει την προσοχή κατά τον εξέταση και OEMs και των εξωτερικών διαμέτρων αρσενηκού σπειρώματος. Στην περίπτωση του cOem, που παρέχει σε τους το μυστικό σχέδιο προϊόντων και specs πέρα από το οποίο μια επιχείρηση έχει επενδύσει το τεράστιο ποσό του χρόνου και των χρημάτων μπορεί να οδηγήσει στην παραβίαση των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας και του σχεδίου προϊόντων που κλέβεται από τα copycats. Έτσι πρέπει να συνεργαστείτε με έναν cOem που είναι αξιόπιστος.

   

  Στην περίπτωση ενός ODM, μπορείτε να πρέπει ελάχιστα σε κανέναν έλεγχο των προδιαγραφών προϊόντων και έτσι εσείς να πρέπει να θέσετε τις επαρκή παραμέτρους και τα πλαίσια μέσα στις οποίες ο ODM πρέπει να λειτουργήσει.

   

   

  Wuhan Xinhengyue Industry And Trade Co., Ltd.

 • Ε & Α

  Εξεταστικές μηχανές

  1.Fluorescer εξεταστική μηχανή

  2.Dust ελεγκτής

  3.Ash ελεγκτής

  4.Water ικανοποιημένος ελεγκτής

  ελεγκτής stifiness 5.Cup

  ελεγκτής stifiness 6.Bowl

  7.Form ανάπτυξη φλυτζανιών

   

  Νέα ανάπτυξη προϊόντος

  1.foam φλυτζάνι

  2.real χρυσό φλυτζάνι καφέ τυπωμένων υλών

  3.gold/silver διπλοτειχισμένο φλυτζάνι εγγράφου φύλλων αλουμινίου

  4.dot φλυτζάνι κυματισμών

   

  Wuhan Xinhengyue Industry And Trade Co., Ltd.Wuhan Xinhengyue Industry And Trade Co., Ltd.Wuhan Xinhengyue Industry And Trade Co., Ltd.

Στοιχεία επικοινωνίας
Wuhan Xinhengyue Industry And Trade Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mrs. Kamy

Τηλ.:: 86-27-83095595

Φαξ: 86-27-83892951

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Μίας χρήσης φλυτζάνια παγωτού

500ml 16oz μίας χρήσης φλυτζάνια γιαουρτιού FDA πιστοποιημένα παγωμένα με τα καπάκια θόλων

μίας χρήσης φλυτζάνια παγωτού εγγράφου 16oz 500cc με τα σαφή καπάκια θόλων για να πάρει μαζί

8oz σαφή φλυτζάνια εγγράφου παγωτού της Kraft καφετιά μίας χρήσης με τα καπάκια θόλων

Πάρτε μαζί τα μίας χρήσης φλυτζάνια παγωτού με το καπάκι, φιλικά φλυτζάνια εγγράφου Eco

Popcorn εγγράφου κάδοι

Popcorn εγγράφου PE 85oz 300gsm διπλοί κάδοι/τυπωμένη ύλη λογότυπων βαθμού τροφίμων σκαφών

120oz Popcorn εγγράφου λογότυπο κάδων που τυπώνονται, μίας χρήσης Popcorn εμπορευματοκιβώτια

64oz μίας χρήσης Popcorn εγγράφου κάδος για το τηγανισμένο κοτόπουλο/το διπλό PE

Φλυτζάνι τηγανιτών πατατών

Βαθμός τροφίμων γύρω από τα εμπορευματοκιβώτια τηγανιτών πατατών βάσεων 64oz με την τυπωμένη ύλη Flexo

12oz μίας χρήσης διπλό φλυτζάνι τηγανιτών πατατών εγγράφου PE από την τυπωμένη ύλη Flexo

32oz μίας χρήσης εμπορευματοκιβώτια τηγανιτών πατατών σμάλτων με την τυπωμένη ύλη Flexo

Αίτηση κράτησης

E-Mail | Sitemap

Κίνα καλός ποιότητας Κύπελλα σαλάτας εγγράφου προμηθευτής. Copyright © 2016 - 2019 paperdisposablecups.com. All Rights Reserved. Developed by ECER